Mareeke helpt je graag

Organiseer je binnenkort een evenement en wil je dit aankleden met droogbloemen?
Wil je een bestelling plaatsen? Wil je een workshop boeken? Of heb je een andere vraag?

Aarzel niet om contact met me op te nemen via de contactgegevens of een bericht te sturen via onderstaand formulier. Je kan me ook altijd contacteren via Facebook en Instagram.

Bekijk ook even onderaan de veel gestelde vragen. Misschien vind je al meteen een antwoord op jouw vraag!

  Contactgegevens Mareeke

  Mareeke

  Rietvoornstraat 2

  3920 Lommel

  België

  BE0782.839.785

  Info@mareeke.com

  +32 496 27 24 68

  Veelgestelde vragen

  Bekijk alvast onze veel gestelde vragen.

  Ik werk jouw creatie zo snel mogelijk af na ontvangst van je bestelling. Aangezien ik heel veel op maat maak, reken je best met een levertermijn van een 2-tal weken. Dit is een indicatie en kan altijd wijzigen naargelang de situatie. Ik stem graag met je af wanneer je je creatie graag ontvangt en laat je meteen weten mocht dit, om welke reden dan ook, niet lukken.

  Over het algemeen kunnen creaties met droogbloemen enkele maanden tot zelfs jaren mooi blijven, mits ze goed worden verzorgd. Hoewel de kleur en de textuur van de bloemen na verloop van tijd kunnen vervagen, behouden ze nog steeds een charmante uitstraling. Het is belangrijk om te onthouden dat droogbloemen kwetsbaar zijn en wat zorg en aandacht nodig hebben om ze in optimale staat te houden.

  Het juiste onderhoud van je droogbloemen kan de levensduur verlengen. Vermijd het aanraken van de bloemen te veel, omdat dit de delicate bloemblaadjes kan beschadigen. Voorzichtig afstoffen met een zachte borstel of een föhn op lage temperatuur kan helpen om stof te verwijderen en de bloemen er fris uit te laten zien.

  Ook de omgeving waarin de creatie wordt geplaatst, heeft een invloed op de levensduur van je droogbloemen. Blootstelling aan direct zonlicht, vocht of extreme temperaturen kan de kleur en structuur van de droogbloemen aantasten. Het is het beste om de creatie op een koele, droge plaats te bewaren, uit de buurt van direct zonlicht en vocht.

  Het spijt me te horen dat je bloemstuk beschadigd is geraakt tijdens het transport. Ik begrijp dat dit teleurstellend is. Stuur me even een aantal duidelijke foto’s van de beschadigde delen die laten zien welke schade is opgetreden. 

  Indien de schade binnen 7 dagen na de levering aan mij wordt doorgegeven, bied ik je graag een aantal oplossingen:

  • indien de schade hersteld kan worden, spreken we af om het beschadigde bloemstuk terug te sturen voor herstelling.
  • indien de schade niet hersteld kan worden, kan je een vervangend bloemstuk ontvangen of een terugbetaling krijgen voor het beschadigde bloemstuk. 

   

  Ja hoor, geen enkel probleem. Stuur me een berichtje of geef het even aan bij de bestelling en maak ik een factuur op voor je bestelling.